Ще одні теплі вихідні дарує нам вересень. Тож є час влаштувати собі прогулянку містом і відвідати цікаві події та заходи. Тим більше, що платити за них не доведеться!

16 вересня

Творчий фестиваль Art Side

1.jpg

Art Side – найбільш творчий фестиваль, присвячений мистецтву в усіх його проявах. Учасники не просто дивляться на мистецтво, а стають ним. Це і є найвища форма поєднання з прекрасним. На вас чекає творчий торт/пиріг/компот: участь в перфомансах, зйомка в кіно, фейс-арт, море поезії та картин.
Сквер небесної сотні

Музей-мастерня І. Кавалерідзе

2

У музеї зберігається понад 5000 експонатів, присвячених життю і творчості майстра. Вхід до музею цього дня – вільний.
Андріївській узвіз, 21

Фестиваль Jewish Open Space ІІ

3

Цього року тема фестивалю – social network. Facebook, Instagram, Youtube, LinkedIn, WhatsApр пов’язують нас між собою і мільйонами людей по всьому світу! Наших гостей чекають живий звук, жива радість, живе спілкування і море позитиву і креативу в єврейському стилі! Все це оффлайн, під відкритим небом в Києві і АБСОЛЮТНО БЕЗКОШТОВНО.
Маріїнський парк

День відкритих дверей Посольства Німеччини «Німецький сад»

4.jpg

Ви зможете вивчити нові факти про Німеччину, взяти участь у конкурсах та вікторинах та традиційно виграти два авіаквитки до Німеччини! До того ж, весь день розігруватиметься вже традиційна лотерея, де можна отримати справжній львівський шоколад. Головна сцена запропонує глядачам колоритні німецькі танці й театральні виступи, в яких будуть задіяні учні і вчителі українських шкіл з поглибленим вивченням німецької мови, а також Німецька школа у Києві.
Посольстві Німеччини, вул. Богдана Хмельницького, 25.

Кіно проти корупції. Журналістські розслідування 

6.png

Жанр: документальний
Кінотеатр «Київська Русь», вул. Січових Стрільців, 93

17 вересня

Кіно проти корупції. Дивовижний 

5.png

Жанр: сатирична драма
Кінотеатр «Київська Русь», вул. Січових Стрільців, 93

Кіно проти корупції. П’ята влада 

7

Жанр: трилер
Кінотеатр «Київська Русь», вул. Січових Стрільців, 93

День Батька

8.jpg

На території святкування будуть розміщені зони відпочинку, облаштовані безкоштовні ігрові й освітні майданчики для дітей та дорослих, організовані конкурси, інтерактивні розваги! На додачу будуть розіграні призи!
Також у програмі цікаві конкурси та навчання від Патрульної поліції міста Києва та українського Червоного Хреста.
Парк Перемога, вул. Генерала Жмаченка

Благодійний виступ Ніка Вуйчича на Хрещатику

9

Цього разу Нік поділиться своїм головним секретом успіху життя без обмежень – це віра в Бога, віра в себе, віра в мрію, як бути сильним у важкі часи. Він знає секрет, як бути Переможцем, коли всі бачать тебе тим, хто програв. Це – сила, віра і любов, яка всередині Ніка. Це те, що не зломило його, врятувало від життя в приниженні, гнобленні і підняло на висоти.
Вул. Хрещатик